partacze.net - opinie o firmach, niesolidni wykonawcy
BBBB

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UWAGA !!! Firma REN-BUD Wrocław - PARTACZE!!!!
22.08.2010, 15:31
UWAGA !!! Firma REN-BUD Wrocław - PARTACZE!!!!
Ostrzegam wszystkich, którzy chcą się zdecydować na usługi firmy Ren-Bud z Wrocławia, właściciel p.Jan Tomaszews...(a raczej "SZEF"ekipy).
Ja zdecydowałam się na powierzenie im wykończenia łazienki i kuchni (kładzenie kafli, montaż wanny i co najgorsze MONTAŻ LUSTRA).
Zaczynając od początku:
-firma ociąga się z zakończeniem prac, umówiony termin końca jest przekładany kilkakrotnie;
-jak na fachowców nie potrafią podać ilości kafli, jaką trzeba kupić. Mi kazali dokupić aż 3 pudła, bo "napewno zabraknie", a teraz mam te 3 pudła i nie mogę ich zwrócić, bo sklep nie przyjmuje;
-ponad 3 tygodnie sprzeczałam się, a raczej walczyłam, aby wykończenie było zrobione tak jak sobie życzę, w odzewie usłyszałam,że to "staroświeckie,tak się już nie robi"
-pomimo jasnych wytycznych (idealnie wymierzone i narysoane przeze mnie i męża), kafle w kuchni, położone są krzywo i oczywiście nie tak jak sobie życzyłam, bo "Pan fachowiec" wie jak będzie ładniej, mimo,że to nie jego mieszkanie.
-to jeszcze nic:
NAJGORSZE JEST LUSTRO W ŁAZIENCE!!! źLE OSADZONE, FUGA SIĘ KRUSZY, BRAK ODSTĘPU MIĘDZY KAFLAMI I LUSTREM (DOWÓD NADAL ISTNIEJE, PONIEWAŻ POMIMO WIELU TELEFONÓW, PRÓŚB ITD. O POPRAWĘ TEGO USŁYSZELIŚMY,ŻE "W TYM PRZYPADKU 5MM TO 1MM, NIE MA RÓŻNICY,A JAK NAM SIĘ NIE PODOBA TO NASZ PROBLEM.tAK SIĘ TERAZ ROBI"...

PROBLEMY MOŻNABY MNOŻYĆ I PRZYTACZAĆ BEZ KOŃCA.
DLA OSÓB KTÓRE MIMO TO SIĘ ZASTANAWIAJĄ NAD ZATRUDNIENIEM W/W EKIPY MOGĘ PRZESŁAĆ ZDJĘCIA.

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Add Thank You Odpowiedz cytując ten post
The following 1 user says Thank You to ania for this post:
radzion (08-22-2010)
22.08.2010, 19:14
RE: UWAGA !!! Firma REN-BUD Wrocław - PARTACZE!!!!
Witam na forum i dziekuje za szczegolowy i doklady opis problemu oraz niesolidnej firmy. Po przeczytaniu tego posta latwo mozna podjac decyzje odnosnie wyboru tej firmy.

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz