|
UWAGA !!! Firma REN-BUD Wrocław - PARTACZE!!!!
|
|
22.08.2010, 15:31
|
|||
|
|||
|
UWAGA !!! Firma REN-BUD Wrocław - PARTACZE!!!!
Ostrzegam wszystkich, którzy chcą się zdecydować na usługi firmy Ren-Bud z Wrocławia, właściciel p.Jan Tomaszews...(a raczej "SZEF"ekipy).
Ja zdecydowałam się na powierzenie im wykończenia łazienki i kuchni (kładzenie kafli, montaż wanny i co najgorsze MONTAŻ LUSTRA). Zaczynając od początku: -firma ociąga się z zakończeniem prac, umówiony termin końca jest przekładany kilkakrotnie; -jak na fachowców nie potrafią podać ilości kafli, jaką trzeba kupić. Mi kazali dokupić aż 3 pudła, bo "napewno zabraknie", a teraz mam te 3 pudła i nie mogę ich zwrócić, bo sklep nie przyjmuje; -ponad 3 tygodnie sprzeczałam się, a raczej walczyłam, aby wykończenie było zrobione tak jak sobie życzę, w odzewie usłyszałam,że to "staroświeckie,tak się już nie robi" -pomimo jasnych wytycznych (idealnie wymierzone i narysoane przeze mnie i męża), kafle w kuchni, położone są krzywo i oczywiście nie tak jak sobie życzyłam, bo "Pan fachowiec" wie jak będzie ładniej, mimo,że to nie jego mieszkanie. -to jeszcze nic: NAJGORSZE JEST LUSTRO W ŁAZIENCE!!! źLE OSADZONE, FUGA SIĘ KRUSZY, BRAK ODSTĘPU MIĘDZY KAFLAMI I LUSTREM (DOWÓD NADAL ISTNIEJE, PONIEWAŻ POMIMO WIELU TELEFONÓW, PRÓŚB ITD. O POPRAWĘ TEGO USŁYSZELIŚMY,ŻE "W TYM PRZYPADKU 5MM TO 1MM, NIE MA RÓŻNICY,A JAK NAM SIĘ NIE PODOBA TO NASZ PROBLEM.tAK SIĘ TERAZ ROBI"... PROBLEMY MOŻNABY MNOŻYĆ I PRZYTACZAĆ BEZ KOŃCA. DLA OSÓB KTÓRE MIMO TO SIĘ ZASTANAWIAJĄ NAD ZATRUDNIENIEM W/W EKIPY MOGĘ PRZESŁAĆ ZDJĘCIA. |
|||
The following 1 user says Thank You to ania for this post:radzion (08-22-2010) |
|
22.08.2010, 19:14
|
|||
|
|||
|
RE: UWAGA !!! Firma REN-BUD Wrocław - PARTACZE!!!!
Witam na forum i dziekuje za szczegolowy i doklady opis problemu oraz niesolidnej firmy. Po przeczytaniu tego posta latwo mozna podjac decyzje odnosnie wyboru tej firmy.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Łódź Firma Redo Jacek Mierzwa | andrez7 | 0 | 305 |
11.10.2010 00:27 Ostatni post: andrez7 |
|
| Firma OLREM rzeszów piłsudskiego 17 to partacze !!! | boombastic | 0 | 322 |
08.09.2010 17:57 Ostatni post: boombastic |