partacze.net - opinie o firmach, niesolidni wykonawcy
BBBB

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Star-bud Ostróda
05.09.2010, 16:54 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.09.2010 16:56 przez juk.)
Thumbs Down Star-bud Ostróda
UWAGA NA
STAR-BUD z Ostródy
14-100 Ostróda
Ul. Czarnieckiego 32
tel. fax 089 646 04 64
kom. 502 134 776
e-mail: starbud@onet.eu
http://starbud.xn.pl/

Banda partaczy, źle zmierzyli okna. Przyjechali ze zbyt dużymi oknami, zrobiłem błąd, że pozwoliłem im je wstawić od wewnątrz, zamiast pośrodku, z tego powodu szyby zimą zamarzają i cała ściana przemarza. Kilka tygodni po wstawieniu pękła szyba.
Wcześniej chcieli wstawiać okna ze słupkiem drewnianym w świetle szyby (bo przywieźli źle dobrane okno). Później pytali czy mogą ciąć w tym słupie (konstrukcyjnym) aby drzwi balkonowe się zmieściły. Gdybym na to pozwolił spowodowaliby katastrofę budowlaną.
Brudna i niechlujna robota, całe mieszkanie zasyfione pyłem po wstawianiu okien.
Niesłowni, niepunktualni.
NIE POLECAM, uważajcie ludzie i przekażcie dalej.

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Add Thank You Odpowiedz cytując ten post
The following 1 user says Thank You to juk for this post:
radzion (09-07-2010)
07.09.2010, 13:48
RE: Star-bud Ostróda
Witaj na forum! Dziekuje za opinie i dokladny opis. Faktycznie, niezle przygody miales z ta firma. Czy poprawiono sprartaczona prace?

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08.09.2010, 20:29
(07.09.2010 13:48)radzion napisał(a):  Witaj na forum! Dziekuje za opinie i dokladny opis. Faktycznie, niezle przygody miales z ta firma. Czy poprawiono sprartaczona prace?

serwis totalnie nierzetelny,taka opinie moze wystawic chocby konkurencja.
pozatym gosciu niezle narwany,wystawil opinie na kazdym z mozliwych portali o tej firmie.
dla mnie zal.pl

Znajdź wszystkie posty użytkownika
09.09.2010, 02:27 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.09.2010 02:42 przez radzion.)
(08.09.2010 20:29)ijahman napisał(a):  
(07.09.2010 13:48)radzion napisał(a):  Witaj na forum! Dziekuje za opinie i dokladny opis. Faktycznie, niezle przygody miales z ta firma. Czy poprawiono sprartaczona prace?

serwis totalnie nierzetelny,taka opinie moze wystawic chocby konkurencja.
pozatym gosciu niezle narwany,wystawil opinie na kazdym z mozliwych portali o tej firmie.
dla mnie zal.pl

Serwis nie jest nierzetelny dlatego ze serwis nie opiniuje. Opinie są wystawiane przez samych użytkowników. Serwis nie ocenia rzetelności i nie sprawdza prawdziwości zamieszczanych tu opinii. Odpowiedzialność za wypowiedzi ponoszą autorzy je zamieszczajacy. Radzę zapoznać się z regulaminem zamiast wylewać święte żale.
Partacze.net jest bezstronne w takich kwestiach jak ta. Nie wnikam czy rozpoczęty temat dot. braku fachowości danej firmy jest rzeczywistym odzwierciedleniem konkretnej sytuacji czy działaniem konkurencji.
Może autor tej opinii zamieści dodatkowe materiały aby potwierdzić rzetelność swojej opinii? Jeden z użytkowników tak zrobił dla podniesienia wiarygodności tego co opisał.

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz 

Skocz do:

oooooooooooooo | Katalog Bigjo
Katalog Stron www | Katalog SEO | Katalog stron Internetowych Niezłe-Strony
Pseudosprzedawca | seo katalog | Katalog stron | Darmowy Katalog Stron
katalog stron internetowych