partacze.net - opinie o firmach, niesolidni wykonawcy
BBBB

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NECKERMANN - czy ktoś korzystał z usług tego biura podróży?
18.07.2010, 13:44
NECKERMANN - czy ktoś korzystał z usług tego biura podróży?
Nie polecam. Neckerman dba o klienta do momentu otrzymania od niego wpłaty na konto pieniedzy. Wraz ze znajmomymi znależlismy sie w takiej samej sytuacji jak opiasła to moja poprzedniczka tyle ze my dowiedzileiśmy się braku pokoju dla nas (rodzin z małymi dziećmi) na ostatnią noc naszego pobytu przedłużonego w/g Neckermanna z winy linii lotniczych, dzień przed wylotem na Kretę. Pomimo naszych telefonow do przedstawicielastwa biura (gdzie do szału doprowadziło nas stwierdzenie pani iż niemieckiego klienta biura taka sytuacja na pewno by nie spotkała), nie otrzymalismy od nich zadnej pomocy, zapewnienia iż pokój owy otrzymamy (oczywiscie za opłatą - 50 euro ).Koniec końcem sami załatwialiśmy nocleg już na miejsu w hotelu bo niestety rezydent swoje działanie ograniczył jesynie do wręczenia nam podczas pierwszego spotkania kartki z propozycjami wycieczek i złożenia całej winy za zaistaniałą sytuację na Neckermanna(jakby on był przedstawicielem innego biura podróży...) A propos - sugerował wypożyczenie auta w hotelu za 70 euro zapewniajac nas iż jest to swietna cena, gdzie wystarczyło wyjść z hotelu 500 m do mista by w wypożyczalni ten sam samochód wypożyczyc za 30 euro...Nie wiem do końca jaka jest rola rezydentów Neckermanna...

--

tragedia, nie polecam zostałam oszukana,zamówiłam wakacje 7 miesięcy wcześniej na 10 dni do Grecji,nie zostałam poinformowana o zmianie daty powrotu. Gdy sama zorientowałam się że wylot jest dzień pózniej a było to na 1,5 tygodnia przed wylotem byłam oszukiwana,że moge wykupić pokój na tę dodatkową noc za 610zł potem że dostanę rabat 50% po moich usilnych prośbach o nową umowę,4 dni przed wylotem zostałam poinformowana że nie ma dla nas pokoju i nikt mi go nie zagwarantuje, dodam że byłam z dwójką małych dzieci . Byłam zmuszona do skrócenia wyjazdu do tygodnia,finansowo zostało mi zwrócone po 400zł za dzień. Hotel był niezgodny z opisem,tragedia!!!

opinie z tatry-slowackie.pl

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Add Thank You Odpowiedz cytując ten post
The following 1 user says Thank You to radzion for this post:
madmax (07-29-2010)
29.07.2010, 02:25
RE: NECKERMANN - czy ktoś korzystał z usług tego biura podróży?
Takze nie polecam Neckermanna. Kolorowe foldery to wszystko co oferuja. Reszta juz nie tak kolorowa.

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz