|
Itaka to porażka
|
|
02.06.2010, 19:29
|
|||
|
|||
|
Itaka to porażka
Kupiłam wycieczkę do Egiptu z wylotem z Poznania. Nikt nie raczył poinformować mnie, że mamy międzylądowanie w Warszawie i dopiero stamtąd lecimy do Sharm. Pani rezydentka hotelu Rest Sharm Resort w Sharmie porażka. Ostatniego dnia zmieniła nam się godzina wylotu w związku z tym również numer lotu. Nie raczyła nas o tym poinformować, zaczęły się nerwy. Przez dwie godziny nie odbierała telefonu, nie odpisywała na smsy. Dopiero telefon z hotelowego numeru odebrała. Powiedzieliśmy, że ma zjawić się z nową rezerwacją i tyle ją widzieliśmy. Z nieaktualnym wołczerem, z nieaktualną rezerwacją na lot do domu musieliśmy zjawić się na lotnisku i sami na własną rękę tłumaczyć sytuacje.
Poza tym obiecują pokoje z widokiem na basen, po przylocie okazuje się, że trzeba za nie dopłacić po 10 $ za dobę. rudziutka, bozo.pl |
|||
|
23.08.2010, 09:04
|
|||
|
|||
|
RE: Itaka to porażka
Moim zdaniem Itaka zawaliła tu odnośnie samolotu. Egipt to jeszcze tak egzotyczny kraj że lecąc tam decydujesz się na nieznane.
Znajomy leciał z Alfa star miał dostać hotel 5* a trafił do 3* nawet nie dostał jakiejkolwiek rekompensaty za taka tragedie |
|||
|
25.08.2010, 14:51
|
|||
|
|||
|
RE: Itaka to porażka
Jestem z rodzina na wakacjach z biurem Itaka. TOTALNA PORAZKA! Opis hotelu w katalogu i standard (4 i pol gwiazdki-Avra Beach, Rodos) nie odpowiada rzeczywistosci. Zamiana hotelu na inny absolutnie nie mozliwa. Brak kompetencji rezydentow. Zero efektywnego dzialania. Stosowanie unikow, odbijanie pileczki, ignorowanie klientow. Czy tylko ja mam takiego pecha ??? Wedlug mnie Itaka to niesolidne biuro podrozy. NIE POLECAM !
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
oooooooooooooo |

Pseudosprzedawca | seo katalog | Katalog stron | Darmowy Katalog Stron
katalog stron internetowych