| Tags: Beznadziejna, obsługa, Auto, Łukasz, |
|
Beznadziejna obsługa w Auto Łukasz
|
|
17.09.2010, 13:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.09.2010 13:37 przez klienttwojpan.)
|
|||
|
|||
|
Auto Łukasz - instalacje auto-gaz LPG
ul. Dziesięciny 57 15-806 Białystok Bardzo, bardzo slaba obsluga klienta. Tak chamsko juz dawno nie bylem potraktowany w zadnym sklepie, ani zadnym punkcie uslugowym. Masakra. Nie polecam nikomu. Ponadto kiedys mialem problem z instalacja gazowa i nie byli w stanie mi naprawic. Pan majster tylko wzruszyl ramionamii powiedzial, ze "nie wie" co jest zepsute i dal znac zebym szedl do diabla. =] Zaznaczam, ze na scianie maja Holowczyca w uscisku na zdjeciu. xD Skonczylo sie tak, ze wymienilem swiece (sic!!!) i samo sie naprawilo.Naprawde szkoda czasu i nerwow. |
|||
The following 1 user says Thank You to klienttwojpan for this post:radzion (09-20-2010) |
|
20.09.2010, 19:48
|
|||
|
|||
|
RE: Beznadziejna obsługa w Auto Łukasz
Witamy na forum klienttwojpan i dziekujemy za dodana opinie o nierzetlnym wykonawcy. Tak jak brzmi login naszego nowego uzytkownika - uslugodawca powinien byc dla klienta a nie odwrotnie. Przegladajac rozne wpisy na tym forum mam wrazenie ze w niektorych punktach uslugowo-handlowych/firmach zatrzymal sie czas. Mam skojarzenia z czasami PRL'u kiedy rzemieslnik łachę ci robil ze cie obsluzyl albo taksowkarz opieprzyl ze trzasnales drzwiami a bagaz to sobie mogles sam zapakowac, o ile wogole zgodzil sie wiezc cie z bagazem.
Klient powinien czuc sie wyjatkowo traktowany w miejscach w ktorych wymagajac odpowiedniej jakosci uslugi chce zostawic swoje, nierzadko ciezko zarobione pieniadze... No, ale dosc tych przemyslen i polemiki. Zapraszam do komentowania i dodawania kolejnych opinii. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
oooooooooooooo |

Pseudosprzedawca | seo katalog | Katalog stron | Darmowy Katalog Stron
katalog stron internetowych

co jest zepsute i dal znac zebym szedl do diabla. =] Zaznaczam, ze na scianie maja Holowczyca w uscisku na zdjeciu. xD Skonczylo sie tak, ze wymienilem swiece (sic!!!) i samo sie naprawilo.